Val party za pamćenje, Plantaže 13 jul – dekoracija proslava • Agencija Lunna • dekoracija i organizacija vjenčanja
plantaze-13jul-dekoracija-proslave-najbolji-sampanjac-na-balkanu7

Val party za pamćenje, Plantaže 13 jul – dekoracija proslava

Plantaže 13 jul, dekoracija proslave

Povodom osvajanja titule najboljeg pjenušavog vina Blakana. Brod „Vodena kočija“, Tivat.

Val party za pamćenje

Šampionska titula najboljeg pjenušavog vina Blakana, bila je sinoć povod da okupimo naše drage goste, poslovne partnere, medije i prijatelje, na brodu „Vodena kočija“ u Tivtu, i proslavimo uspjeh Vala u društvu prijatelja „Plantaža“.

„Pijem šampanjac kad sam sretna i kad sam tužna. Ponekad ga pijem kad sam sama, a obavezno ga pijem u društvu. Pijuckam ga kad nisam gladna, a pijem kad osetim glad. Inače ga nikada ne pijem, osim kad sam žedna“.

Ovom izjavom legendarne madam Lili Bolindžer uveli smo naše drage goste u svijet pjenušavih vina, zbog kojeg smo se sinoć i okupili. U šampionskoj atmosferi, kojoj je doprinijela i odlična muzika benda „ Crveno i Crno“, gosti su se dobro zabavljali i nazdravljali uspjehu Vala.

Pjenušava vina su simbol otmenosti, uživanja, ljepote i elegancije. Neizbježan su pratilac svečanih i romantičnih trenutaka i ne postoji materijalna stvar koja preciznije asocira na prefinjenost od pjenušca. Romantična atmosfera bokokotorskog zaliva u mnogome je doprinijela da ovo veče za sve nas bude posebno.

Kako je rekla Coco Chanel – pjenušac se pije samo u dvije situacije- kada ste zaljubljeni i kada niste!

I za ove dvije prilike „Plantaže“ su kreirale pjenušavo vino Crnogorski Val, napravljeno kupažom autohtone crnogroske sorte Krstač, sa svjetski poznatom sortom Chardonnay, koje dolaze iz najvećeg vinograda u jednom kompleksu u Evropi. Val je proizveden klasičnom metodom sekundarne fermentacije u flaši, što ga svrstava u sam vrh svjetskih pjenušavih vina.

Do sada smo osvojili više od 800 nagrada, uglavnom najsjajnijih odličja na ocjenjivanjima, takmičenjima i sajmovima širom svijeta. Poslednja u nizu je titula kojom se okitio naš Val. Na nedavno održanom Balkanskom internacionalnom takmičenju vina u Sofiji, Ekstra suvo pjenušavo vino VAL iz 2012 godine, nagrađeno je najvećom titulom takmičenja i proglašeno za najbolje pjenušavo vino Balkana!

Dragi prijatelji, hvala svima koji su bili! Mi smo uživali u vašem društvu i nadamo se da je Val, kao domaćin večeri, ispunio vaša očekivanja!

Živjeli!
“Plantaže”
Vaš prijatelj od srca

Preuzeto sa: http://plantaze.com